Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Raw for Paw Humin-Pet 150g

  • 219.00 SEK

Naturlig örtmix för en balanserad kroppHumin-Pet är en skonsam produkt för hundar med olika slags symtom av allergi eller överkänslighet. Symtomen kan bero på m

I lager
Dela

Naturlig örtmix för en balanserad kropp

Humin-Pet är en skonsam produkt för hundar med olika slags symtom av allergi eller överkänslighet. Symtomen kan bero på miljöpåverkan som pollen eller vara kostrelaterad. Det kan handla om en tillfällig obalans och Humin-Pet hjälper kroppen att minska toxiner och inflammationer som finns i kroppen.

Ett stöd som även är bra vid avmaskning eller när din hund är eller har varit under medicinering. Känsliga magar blir lugna och får en jämnare PH-nivå.  Vi rekommenderar att du söker orsaken till de grundläggande problemen som orsakar din hunds symptom.

Humussyror är fragment av mindre organiska molekyler som är ett resultat av bakteriell nedbrytning av växtdelar begravda under marken. Tack vare sin höga molekylvikt absorberas inte dessa fragment från matsmältningskanalen och når inte blodcirkulationen. Snarare färdas de längs tarmkanalen tillsammans med de gifter de binder och lämnar sedan kroppen med avföring.

Ingredienser

100 % Cellu-Ligno-Karbon-Isolat (CLK-WH67®) en kombination av speciellt utvalda naturliga humussyror. Råvaran kommer från Tyskland.

Används till

Ge vid tillfälliga symtom och obalans hos din hund. Irritation i huden, röda tassar, orolig mage eller rinnande ögon. Testa att ge dagligen i minst två veckor för att sedan utvärdera effekten. Därefter kan du minska dosen och fortsätta ge 2-3 gånger per vecka upp till 8 veckor eller längre. Om du vet om perioder då din hund får ökade symptom kan du förekomma det genom att ge Humin-Pet någon/några veckor innan.

Dosering

Vi rekommenderar att ge 1,5 g per 5 kg hund.
Skopa inkluderas i förpackningen och motsvarar ca 5 g.
Här kan du se förslag på rekommenderad dosering:

3 kg5 kg7 kg10 kg15 kg20 kg25 kg30 kg
0,9 g1,5 g2,1 g3 g4,5 g6 g7,5 g9 g

Vi rekommenderar att ge produkten dagligen i minst två veckor för att se full effekt. Blandas i maten. Förvaras torrt och svalt. Kompletteringsfoder till hund.

 

Protein 7%
Råfett ›1%
Råaska 15%
Råfiber 5%