Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Raw for Paw Brewer´s Yeast 150g

  • 119.00 SEK

Naturlig boost av B-vitaminerBrewer´s Yeast innehåller hela sju olika slags B-vitaminer och är en riktig booster. Vissa hundar har lätt till torr och tråkig päl

I lager
Dela

Naturlig boost av B-vitaminer

Brewer´s Yeast innehåller hela sju olika slags B-vitaminer och är en riktig booster. Vissa hundar har lätt till torr och tråkig päls och klor som lätt flikar sig. Det kan även påskynda fällningen. Testa att komplettera kosten med Brewer´s Yeast i en kur ca 6 till 8 veckor när fällningen ska börja, både på våren och hösten. Naturligt förekommande B-vitaminer för frisk päls och hud.

Öljäst är gjord av den encelliga typen av svampar som produceras vid bryggning av öl. Den växer på korn och humle. I detalj innehåller produkten in B1 (thiamin), B2 (riboflavin), B3 (niacin) B5 (pantothenic acid), B6 (pyridoxine), B7 (biotin), and B9 (folic acid) vitamin. För att ge extra support till immunförsvaret innehåller Brewer´s Yeast även zink, selen och järn.

Ingredienser

100% öljäst. Råvaran kommer från Tjeckien.

Förvaras torrt och svalt. Kompletteringsfoder till hund.

Används till

Tillskott för välmående hud och päls, och även hållbara klor. Ge som en kur 6-8 veckor. Dels innan fällperiod, dels för hud, päls och klor.

Dosering

Vi rekommenderar att ge 1,5 g per 5 kg hund. Det finns en skopa med i förpackningen och den motsvarar ca 5 g.
Här ser du förslag på rekommenderad dosering:

3 kg5 kg7 kg10 kg15 kg20 kg25 kg30 kg
0,9 g1,5 g2,1 g3 g4,5 g6 g7,5 g9 g

Vi rekommenderar att ge produkten dagligen i minst två veckor för att se full effekt.
Blandas med maten.