Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Raw for Paw MSM 150g

  • 209.00 SEK

Naturlig källa till svavelMSM är organiskt svavel med flera goda funktioner för hundarnas hälsa. Det främjar hud och päls, stärker immunförsvarets funktion och

I lager
Dela

Naturlig källa till svavel

MSM är organiskt svavel med flera goda funktioner för hundarnas hälsa. Det främjar hud och päls, stärker immunförsvarets funktion och stärker leder, senor och bindväven. Organiskt svavel finns i alla levande organismer och stärker därför flera funktioner i kroppen. Det finns även resultat som visar minskande symtom vid allergi och att det ökar utsöndringen av gifter i kroppen. Gifter som kommer ifrån stress, mediciner etc. och som kroppen vill bli av med.

Ingredienser

OptiMSM®. Råvaran kommer från USA.

Används till

Svavel är en viktig beståndsdel i kroppens kollagen och keratin som bygger upp all bindväv, brosk, senor, hår och hud. Hjälper flera funktioner i kroppen. Dämpar besvär orsakade av inflammationer, t.ex. allergi och överkänslighet.

Rena produkter innebär mindre giva men ger samtidigt större effekt. Kombinera gärna med C-vitamin, t.ex. Rosehip Powder för ökat upptag.

Kvalifikation

Det som gör OptiMSM® speciellt är den utmärkande destilleringstekniken. Genom fyra olika steg sorteras tungmetaller och andra orenheter bort, sånt som ofta förekommer i växter.

Förvaras torrt och svalt. Kompletteringsfoder till hund.

Dosering

Vi rekommenderar att ge 1 g per 5 kg hund.
Skopa inkluderas i förpackningen och motsvarar ca 5 g.
Här ser du förslag på rekommenderad dosering:

3 kg5 kg7 kg10 kg15 kg20 kg25 kg30 kg
0,6 g1 g1,4 g2 g3 g4 g5 g6 g

Vi rekommenderar att ge våra produkter för leder dagligen som en kur i 6-8 veckor. Ger du i förebyggande syfte behöver inte dosera varje dag utan 2-3 gånger per vecka räcker. Rena produkter innebär mindre giva men ger samtidigt större effekt.
Vi rekommenderar att ge produkten dagligen i minst två veckor för att se full effekt.
Blandas i maten.