Payment with Swish

Joint Elixir 700g

  • 1,099.00 SEK

Joint Elixir är ett kompletteringsfoder till hästar, som har utvecklats för att stödja hälsan i leder, muskler, fascia, ben, ligament och brosk.

I lager.
Dela

Beskrivning
Joint Elixir är ett kompletteringsfoder till hästar, som har utvecklats för att stödja hälsan i leder, muskler, fascia, ben, ligament och brosk.

 I Joint Elixir vi har använt högsta kvalitet och vetenskapligt beprövade PETAGILE® kollagenpeptid från Tyskland. Kollagenpeptider stimulerar kroppens egen kollagenproduktion och stöder metabolismen av brosk. 

Dessutom kombineras det med optiMSM® som kroppen använder som en del av kollagenproduktionen. Ekologisk ingefära, organisk spirulina, Longvida® curcumine, organiskt finskt chagaextrakt och ekologiskt finskt blåbärsextrakt är källan till antioxidanter i koncentrerade former.

Joint Elixir fungerar bra för hästar i tung träning, äldre hästar och hästar som behöver stöd för ledhälsa eller som en del av återhämtningen. 


Ingredienser
PETAGILE® bioaktiva kollagenpeptider, optiMSM®, ekologisk ingefära, ekologisk spirulina, Longvida® curcumine, finskt Chaga-extrakt, finskt ekologiskt blåbärsextrakt 

Varje ingrediens är av absolut högsta kvalitet. 

Petagile®, OptiMSM® och Longvida® är välkända, effektiva och pålitliga varumärken.

De stödjande ingredienserna i produkten är certifierade ekologisk chaga och blåbärs extrakt från Finland.
Vi har endast använt bästa möjliga tillgängliga ingredienser när Joint Elixir utformades. 

Petagile® accepteras i EU (EG) 852/2004, 853/2004, 999/2001

Näringsämnen:
Råfiber<1%
Råfett 2%
Råprotein 74,2%
Aska 2%

Doping-testad i rena resultat av FCS™:

Ajmaline, atropin, Bufotenin, koffein, cannabidiol, cannabinol, Capsaicin, Cathinone, kokain, kodein, kolchicin, digitoxin, digoxin, Dihydrocapsaicin, dimetyltryptamin, efedrin, harmaline, Hyoscine, Hyoscyamine, Ibogaine, Lobeline, Lupinin, morfin, Metylbufotenin, nonivamid, Noscapine, Oripavin, papaverin, pseudoefedrin, kinidin, kinin, reserpin, Spartein, synefrin, tetrahydrocannabinol, Thebain, teobromin, teofyllin, Valerenic syra, Vinkamina, Yohimbin, Ractopamin, nikotin och kumarin, med hjälp av en dokumenterad IEN standard operativ förfarande (013,02). 

Tillverkad i Finland


Dosering
Börja de första två veckorna med en stark dos och fortsätt med det tills symtomen minskar, så att du kan gå till underhållsdosen.
I lindriga fall eller vid underhålls användning, börja med de första två veckorna vid en måttlig dos, följt av en underhållsdosering.


Vikt 300kg eller mindre
Hög dosering: 35g
Medel dosering: 21g
Underhållsdosering: 14g

Vikt 300-600kg
Hög dosering: 70g
Medellång dosering: 35g
Underhållsdosering: 21g

Vikt över 600kg
Hög dosering: 77g
Medellång dosering: 42g
Underhållsdosering: 28g

Förpackningsstorleken 700g varar i 33 dagar vid en underhållsdos för 500kg häst.

Måttet i förpackningen är 18g 

Mängd PETAGILE®:

per 35g  25000mg

Mängd Longvida® curcumine:

per 35g  1000mg